keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Maanantai, tiistai ja keskiviikko

 Edellis päivästä eli maanantaista unohdinkin kertoa kun en itse käynyt tallilla lainkaan, mutta siis Ansku kävi maastoilemassa kertun kanssa ja kuulemma suurimmaksi osaksi lenkki koostui vain kävelystä. No mä sain kivan vapaa päivän tallilta ja kerkesin ottaa niitä kuvia myytävistä varusteista, joista muutamia ilmoituksia kerkesin tännekkin laittamaan.

Ja nyt taas kerran ilosiin uutisiiin!

Sunnuntaina tallilta yks Hanna sanos mulle, että ensi viikon sunnuntaina (2.10.2011) olis koulukilpailut Vahdolla Pikkukorven talliilla. Ne on harjoituskilpailut, mutta sopii meille ja päätettiin iloittautua niihin maanantai illalla. :) Ajateltiin mennä Hannan kanssa samalla kyydillä ja luultavasti Ansku kuskaa meijät. Mutta niin.. iloittauduttiin luokkiin Helppo C ja Helppo A:han. Mä menen Helppo C:n ja annoin Anskunkin ilmoittautua sitten siihen A:han, koska hänellä ei ole mitään hevosta tällä hetkellä, jolla kisata. Tuli niin viime tingassa koko kisoihin lähtö idea, että tulee vähän kiire harjoitella kaikki moovit. Mutta ei se mitään nää kisat vedetään aika lonkalta. :D Muutenkaan en ole kauheasti kisannut koululuokkia, joten se sitten nähdään miten ne menee.. Ansku meinas tossa jo luovuttaa koko ideasta kun Kertussa olisi paljon hiomista, mutta minä näppäränä tyttönä puhuin sen ympäri ja sanoin; että mennään nyt, kerran Hannallekin luvattiin. :D 

Tiistaina Ansku (sisko) ratsasti Kertun. Kuvia olisin laittanut mutta unohdin kameran tallille, voin laittaa sit vaikka huomenna. Mut joo eilen Ansku ratsasti Kerttua ja sanos et se oli ihan hirveen painava edestä verrattuna yhteen Armandaan, jota se ratsastaa. Tottakai niissä on eroja kun se "Armi" on yksi todella hieno kouluhevoinen ja Kerttu tollanen.. tarpeeks hieno kouluponii mulle! :D Heh. Kuitenkin alkuun Ansku harjoitteli Kepalla siirtymisiä ja varsinkin työn alle joutuivat nyt siirtymiset laukasta käyntiin, sillä Kerttu ns. rojahtaa pään kanssa alas aina siirtymisessä ja Ansku sitten halusi, ettei se aina kiskoisi meitä siinä siirtymisessä irti penkistä. Aika kauan Ansku ponia vääntelikin ja kohta Kerttu pysyi ylhäällä, eikä vetänyt ratsastajaa irti penkistä. Kun noi siirtymiset alko sujumaan Ansku harjoitteli vielä vastalaukkaa, jonka kanssa mulla oli ongelmia Maijan tunnilla viime lauantaina. Joo silloin Maijan treeneissä meijän piti tulla kokorataleikkaa lisätyssä laukassa ja koota poni takas ennen kulmaa ja pahin kohta tehtävästä oli se kun kulma piti jatkaa vastalaukassa. Ennen se on osannut laukata vastalaukassa vaikka mimmosia mutkia, mutta nyt kun ollaan just alotettu harjottelee niitä laukanvaihtoja ni Kerttuhan oli ihan sekasin mitä sen pitäis ooikeesti tehdä. Mutta eilen Ansku harjotteli sitä vastalaukkaa ja loppujen lopuks kerttu sit tajus jutun juonen ja onnistuttiin ratsastaamaan vastalaukassa. Siinä nyt tiivistettynä maanantain ja tiistain ratsastus. :)
 Tänään on tosiaan Saaran päivä käydä tallilla ja mä saan ihanan koti illan. Vitsi että on lepposaa kun voin rauhassa keskittyä koulutehtäviin ja bloggailuun. Saara ja Kerttu menee tänään taas siis maastoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti