lauantai 8. lokakuuta 2011

HippoSport: Uusi koulupenkki ja muita ostoksia..

Voi Huhh saanko huokaista.. Tänään on ollut niin uuvuttava ja raskas päivä, mutta samalla myös yksi parhaimmista päivistä ikinä taas kerran. Aamulla oma herätyskelloni soi puoli yhdeksältä ja katsos kumma olin pirteä kuin mikä vaikka eilinen ilta olikin kulunut viihteellä. Menin herättämään siskoani Anniinaa, mutta eihän se suostunut heräämään ja käski painua takaisin nukkumaan, sillä lähtö tallille olisi vasta kymmeneltä. :) Minä kilttinä tyttönä laahustin takaisin sänkyyn ja herätin kaikki uudestaan puoli kymmeneltä. No heräsihänvät ne! :D  Vaihdossa menevät satulat autoon ja kohti tallia.

Tallilla ei sen kummempia tapahtunut. Otin kertun sisälle sen mutaisesta tarhasta ja pesin sen jalat. Sitten vähän harjailin ja matkan ajaksi laitettiin verkkoloimi. Kuljetussuojina minulla toimii useasti backkikset ja bootsit kaikissa jaloissa. No ei kun matkaan..

Lähdettiin tallista 11:40 ja perillä Espoossa  HippoSportilla oltiin joskus 14:00, eikä tehty pysähdyksiä matkalla , paitsi että ajoimme kerran harhaan. :D No joo, harhaan ja harhaan mutta tehtiin pieni kiertoreitti. Perille päästyämme ei mennyt kauaa kun päästiin jo satuloita sovittelemaan. Paikka, jossa satuloita sovittettiin oli ihan törkeän hieno! Vanhat hirsi parrut ja tunnelmallinen, kannattaa käydä kurkkaamassa. Ja ennen kaikkea PALVELU! oli parhaista parhain, ensin alkuun satuloiden sovittaja Atte muistaakseni  toi meille kahvia, keksejä ja suolatikkuja ja muutenkin hän oli todella mukava. No mitäs minä sitten selittäisin, kunhan soviteltiin satuloita ja sopivia koulusatuloita löytyi aina Passierista Bansbyyn asti. Yksi satula sieltä pääsikin tilaukseen nimittäin ruskea Bansbyn koulupenkki, jossa istui kuin taivaassa! Kokeiltiin satulaa maneesissa, jossa oli muuten btw todella hyvä pohja ja valaistus, Kertun liikkeetkin tuli taas kumman hyvin esille verrattuna siihen kun ratsastetaan omalla kentällämme, jossa upotaan 10 cm. Tuossa matkalla kotiin puhuttiinkin, että se koulusatula tulee olemaan kovassa käytössä.. musta tulee nyt  kouluratsastaja. No ei nyt kai, mutta en ihmettelisi yhtään jos joku oikeasti ryhtyisi kouluratsastajaksi pelkän satulan takia. :D Kuitenkin, joudutaan odottaa satulaa 7 kokonaista viikkoa, koska minä välttämättä halusin ruskean koulusatulan. Mustana satula oltaisiin saatu heti, mutta ei haluttu tai en halunnut mustaa, koska suunnitelmissa olisi jossain vaiheessa ostaa kertulle uudet RUSKEAT kanget. :) Ääh.. vatsassa kipristelee en jaksa odottaa! Mulla on ihan semmoinen fiilis, että saisin jo huomenna ratsastaa sillä satulalla.


Minun housut

Siskoni Anniinan housut
Ostettiin me sieltä muutakin kivaa, kuten. Mulle ja Anskulle hienot Euro-starin ratsastushousut (Linkki Euro-starin sivuille, tai no siinä on malliston lehti käykää ihmeessä kurkkaamassa) Oon itekki jo katellu sieltä seuraavia ostoksiani. Mutta juu.. Ostettiiin sieltä mulle myös nahkasaappaat, jotka meni kanssa tilaukseen ja KL hyviä ohuita sukkia. :) Saappaat on kanssa ruskeat, joten mätsää hyvin mun kisatakin kanssa.

Juu semmoinen päivä se. Reissuun lähdettiin 11:40, kuten jo mainitsinkin ja reissulta saavuttiin 21:jtn. Koko päivähän siinä meni! Ja Kerttu seisoi kiltisti trailerissa koko hemmetin pitkän 10 tuntia! tai no sai se olla matkan aikana huimat 2 tuntia ulkona traikusta. Mitään ei tehnyt, siellä se kiltisti seisoi ja söi. Kepalla oli koko ajan heinää ja takaisin tullessa se ei enää jaksanut edes syödä. No huh, kun oltiin viimein tallin pihalla lisäsin Kertulle loimia ja lähdin kävelyttämään sitä. Kävelytin sitä tasan 23 minuuttia ympäri meidän tallin pihaa. :) Kerttu oli juonnut tosi huonosti matkalla, tuskin ollenkaan niin laitoin ämpärin täyteen omena mehua hieman vedellä lantrattuna ja kyllä! Tämä jippo toimii.. saatiin Kerttu juomaan. :) Elikkä sellaista tänään. Huomenna meidän tallille tuleekin ensimmäistä kertaa pitämään valmennusta kouluratsastaja Maija Heikkilä. Ja me kertun kanssa mennään huomenna kokeilemaan, että minkä laista se valmennus sitten on.  Luultavasti hyvää, mutta raportoin siitä sitten huomenna. :) Tämän pitkän päivän jälkeen sanon teille, Öitä ja sori vielä kun en muistanut ottaa kuvia paikasta, joten joudutte tyytymään näihin tylsempiin netistä otettuihin kuviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti