lauantai 5. marraskuuta 2011

KENGITYS+ paljon muuta..

Voi! Nyt on niin paljon kerrottavaa ja tylsä kun ei ole kuvia näytettävänä.

No aloitetaanpa vaikka siitä, että tänään mulla oli Väinölän Maijan kouluvalmennus.. okei palataan siihen myöhemmin. :D Ja Kyllä en saanut kuvaajaa paikalle, joten joudutte tyytymään pelkkään tekstiin.

Eilen elikkä perjantaina Kerttu kengitettiin ja kengittäjä sanoi, että kengitysväli oli juuri sopiva. Kengittäjä Mika sanoi myöskin, että Kertun kaviot ovat/ tulevat olemaan huonokuntoiset jos se seisoo joka päivä mutaisessa tarhassa. No Ansku näppäränä tyttönä soitti heti tallin omistaja Tiinalle ja kysyi voisiko Kepan vaihtaa hiekkapohjaiseen tarhaan. Tiinalle se sopi hyvin ja tänään kun menin tallille Kerttu seisoi tyytyväisenä kuivassa hiekkapohjaisessa tarhassaan. :) No ei siitä sen enenpää.. Saatiin myös lupa tuoda tallille lisä kaappi, koska meillä on Kertulla niin paljon loimia. Tai no ihan normaali määrä, mutta tallilla loimille on niin vähän säilytyspaikkoja.

Okei seuraava asia. Toivottavasti en nyt unohda mitään kun on niin paljon asioita kerrottavana. :) Elikkä ensiviikon sunnuntaina 13.11/11 on taas Heikkilän Maijan valmennus tähkäpäällä. Just kivaa, päästään vääntämään koulua oikein kunnon maneesiin ja vielä hyvä pohjaiseen sellaiseen!

26.11/11 Pitäisi saapua meidän uusi hieno koulusatula. Tai niin olen ainakin laskenut, että silloin viimeistään. :D Sanosi nimittäin, että kestää tulla joku 7 viikkoa ja sen mukaan olen nyt laskenut.

Siitä tietokone jutusta jo selitinkin. Se oli kiva uutinen se, olen nimittäin valittanu siitä rikkinäisestä koneesta täällä monta monta kertaa ja myös siitä kuinka huono tuo miniläppäri on bloggaamisessa. :D

Ai niin, tallin pikkujoulu päiväkin on sovittu <3 Mennään syömään koko talli porukalla :)

Heppa aiheisia ostoksiakin pitänee esitellä.
Jaahas voi olla, että unohdin jotain. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti